Att välja passande strumpor


Sommartid så är det något enklare då vi kanske inte använder oss av strumpor i den utsträckning som vi gör under hösten och framförallt vintern. Det värsta som finns är att frysa om fötterna. Att välja passande strumpor är inte allt för omöjligt. Idag så är utbudet enormt och det finns passande strumpor för varje tillfälle.

Hitta din stödstrumpa

Är du gravid eller planerar att flyga en längre sträcka så är stödstrumpan bra för att hålla blodcirkulationen i gång i dina ben. Det kan finnas en risk att de sväller upp i annat fall. Stödstrumpan ger dina ben ett bra stöd och kan hittas i flera olika färger och modeller. Det finns strumpor i olika kompressionsgrad så välj det som passar dig bäst. Klass 1 är en lägre grad av kompression och en strumpa som du kan har hemmavid eller på arbetet. Klass 2 är en något högre kompression på och kan vara något som din läkare råder dig att använda.

Vanliga strumpor

Vi använder oss av strumpor mest under hösten och vintern. Ska vi ta långa vinterpromenader så gäller det att vi kanske till och med väljer sockar som håller våra fötter varma och sköna. Hemmavid och när vi befinner oss inomhus så kanske vi väljer vanliga strumpor på våra fötter. Utbudet av strumpor är enormt och du kanske redan har dina favoriter som du regelbundet brukar köpa. Om inte så får du prova dig fram tills du hittar de strumpor som du kommer överens med och som du trivs att bära. kolla igenom ditt förråd av strumpor och lägg en beställning hos strumpbudet.se.