Det moderiktiga mobila kontoret


För dig som reser mycket i jobbet finns det en stor mängd nya modeutmaningar som andra kanske aldrig behöver stöta på. Förutom att välja vilka kläder som passar för varje resa och sedan packa dem på ett bra sätt så brukar det även innebära ett helt mobilt kontor man vill bära med sig på ett snyggt sätt.mobilt kontor laptop mobil

Att välja rätt dator

Om man för inte allt för många år sedan ville ha en snygg bärbar dator som inte var för stor eller tung så fanns det inte många val. Trots att PC tillverkarna försökte och vissa så som Sony gjorde några tappra försök så lyckades ingen annan som spelade i samma liga som Apple. Idag finns det desto fler alternativ och även om många är väldigt väl designade så finns det ingen som designmässigt slår Apple med sin nya MacBook. Det är en av de tunnaste och lättaste bärbara datorerna som någonsin skapats. Med fyra färger(där bland den nya vackra färgen rosa guld) kan man välja precis den dator som passar sin egna stil.

Datorväska och case

Ordet datorväska låter kanske inte så lockade, för ofta tankarna till gråa, fantasilösa väskor med någon företagslogotyp på. Med tanke på att man fortfarande behöver en så är det en väldig tur att man idag kan hitta mycket finare alternativ gjorda med högkvalitativa material och gott modesinne. iDeal of Sweden har till exempel flera olika väskor och fodral till både laptops och surfplattor på sin hemsida. Alla med stilren svensk design.Tänk noga igenom ditt val av datorväska eller case. Vad är det för behov du har? Om du redan har en annan väska du bär runt till vardags så kanske det inte är nödvändigt att köpa en helt ny väska utan räcker med ett bra fodral till datorn. I många fall så kan det dock vara bättre att ha en dedikerad portfölj/datorväska så att man inte behöver bära med sig speciellt mycket onödigt när man går till ett möte.