För dig med frisörsalong


När du behöver inreda din frisörsalong kan det vara svårt att veta vart du ska leta. Köp det som krävs för din salong på olika sidor på nätet. Genom att beställa det du behöver kan du lägga större tid på att vara på din salong och träffa dina kunder.

Ergonomi är a och o

Först och främst behöver du tänka på att köpa in stolar både för dig som frisör och för dina kunder som är bra. Det behöver dels vara ergonomiska och bekväma men också matcha din salongs estetik. Det bästa är att rådgöra med vänner och familj för att testa vad som passar bäst på just din salong.

Verktygen är dina bästa vänner

Sist men inte minst är det viktigt att du inreder din frisörsalong med verktyg som passar dig. Du behöver professionella saxar, hårfönar och speglar. Gör gedigen efterforskning över vilka märken som passar just dig. Det kan vara klokt att mixa och matcha olika typer av märken för att du föredrar olika märken beroende på verktyg. I slutändan är det viktigt att du trivs med dina verktyg. Verktygen kommer vistas med dig under långa arbetspass en lång tid framöver, de kommer att vara dina bästa vänner.