Höstens trender


Modevärlden ligger ju alltid en säsong före och ger oss alltid chansen att få se vad vi kan se fram emot. Nu så här i sommarens mitt är det ju värt att slänga ett öga mot höstens mode och vad man satsa på vid säsongsskiftet.

Stora mönster

Ett tydligt budskap många designers och märken skickade när höstkollektionerna visades upp vara att stora mönster helt klart kommer att finnas med i bilden. Detta för tankarna tillbaka till förra sommaren då de stora blommiga mönstren var heta. Men nu är det alla möjliga mönster som ligger på kartan.

Sammet och siden

Både sammet och siden är fantastiskt härliga material och det är många som uttryckt stor glädje över att båda dessa material kommer passa perfekt under nästa säsong. Allt från sammet av skimrande purpur till siden i metallic silver kommer att synas denna höst.

Blått och svart

När det kommer till färger visades blått och svart i stor utsträckning. Svart är ju så klart färgen som aldrig går ur stil, men när den bärs exklusivt utan inslag av nästan några andra färger vet man att det ligger lite extra fokus på den. Och vad gäller blått verkar det vara öppet för alla möjliga toner i år.