Make-up och mode i kombination


Många gånger så kanske man inte lägger allt för mycket tid på att kombinera det man har på sig och den make-up man väljer att lägga. Vill man se riktigt stilig ut så gäller det att tänka till lite både när man väljer vad man ska ah på sig och den make-up man väljer att lägga.

Vi har ofta bra koll på grunderna i en make-up och att man inte behöver täcka hela ansiktet med en underlagskräm. Det är bättre att fokusera på de områden som behöver krämen, runt näsvingarna och under ögonen. Ta reda på vilken färg din foundation skall ha, ibland kan det vara svårt att själv avgöra och för att vara på den säkra sidan så är det bättre att låta en expert avgöra vad som passar bäst. Ett par nyanser kan vara bra att ha då huden ser annorlunda ut vinter som sommartid.

Försök att använda så naturliga färger som möjligt då detta gör sig bäst både på dig och mot de plagg du planerar att använda. Följer man en modevisning på catwalken så får man se de mest fantastiska kreationerna och lägg märke till den make-up som gjorts, ofta så finns det en tanke bakom vare sminkning och hur den ska framhäva kreationen som bärs. Ett vackert ansikte i kombination med en snygg klädsel kan göra vilken person som helst till en gudinna.

Lycka till med att hitta din make-up och ditt mode framöver.