Rätt underkläder


Underkläder gör faktiskt mer för vår figur än vad man kan tro. De syns inte under kläder, men hjälper ändå till att skapa din form. 

Model in Underwear

Kvalité framför kvantitet

Som med allt annat i världen är det bättre om du har några plagg av bra kvalité än massvis med plagg som inte håller mer än några tvättar eller som knölar sig runt kroppen. Skippa de billiga märkena och fokusera på att bygga upp en underklädesgarderob av välvalda plagg.

Brösten förändras

Även för dig som har kommit ur puberteten och tror att allting är färdigväxt, ändras brösten under livet. Saker som viktuppgång eller viktnedgång påverkar mycket. Men även hormoner från preventivmedel, graviditet eller mediciner kan göra att dina bröst krymper eller växer. Håll dig uppdaterad om din kupstorlek för att köpa rätt på affären.

Hellre en storlek upp än ned

För de flesta är det jobbigt att behöva köpa en storlek större på sina kläder. Men underkläder ska sitta bekvämt och mjukt mot huden. Är du mer storvuxen kan det vara svårt att hitta en passande storlek på trosor och speciellt BH-kupor. Online hittar du stora storlekar för dig med större byst och lite mer rumpa. Om du vet med dig att du hoppar mellan två olika storlekar i kläder ska du alltid ta den större storleken till kläder. Det kanske svider lite, men de kommer att vara snyggare på.

Inte bara tänka på utseendet

Ett par snygga och läckra underkläder får oss att känna oss sexiga, vackra och mer självsäkra. Men om de skär in i huden och syns under den tunna klänningen är inte resultatet man vill ha. Ett par tråkigt beige men laserskurna trosor ligger osynliga under klänningen, men är kanske inte de snyggaste när klänningen ligger på golvet. Ibland ska man inte tänka på hur underkläderna ser ut, utan hellre vilken funktion de fyller.