Skapa en Walk In Closet


För den som har mycket kläder så kan det finnas en anledning att skapa en Walk In Closet av något slag. Om man har ett litet sovrum till övers som aldrig använd så kan man med fördel bygga om detta till den stora garderob som man önskar sig. Det är för många en dröm att kunna gå in i ett rum där man förvarar allt som har med kläder att göra och dressa upp sig för dagen.

Var sak på sin plats  gör det enklare att hitta det som ska användas. Det finns många fördelar att förvara sina kläder rätt sätt. Nu kanske det inte behövs en Walk In Closet för att förvara sina kläder rätt men helt klart så underlättar det om man har gott om plats för sina kläder, skor och annat i modeväg. Var sak på sin plats brukar man säga och om man har en större garderob så kan det vara enklare att strukturera upp som man vill ha det.

Se till att köpa hem ordentliga galgar som du hänger dina kläder på. Plastgalgar i all ära men de är inte så bra för dina skjortor med mera som behöver en galge. Även dina skor kan hängas upp om det är stövlar med höga skaft. Det finns speciella galgar för dessa stövlar. Andra skor kan med fördel läggas i skoblock av cederträ som både gör att skorna torkar ur och det doftar gott av cederträet i garderoben.