Styla din mobil


Idag gäller det att ha inte bara en snygg väska eller case till sin dator och surfplatta utan man bör absolut satsa på att även styla sin mobil. Det är oftast den som syns i olika sammanhang och oavsett om det är på jobbet eller fritiden så har mobilen idag blivit en mycket viktig accessoar. -mobile-phone 

Mobilen som accessoar

Mobilen är den accessoar som alltid är synlig och drar blickarna till sig då den plingar eller ringer vilket är relativt ofta med alla sociala medier som finns idag. Detta gör den till en viktig detalj att styla. Din mobiltelefon liksom din klädsel visar vem du är och det finns många modeller och stilar att välja mellan. Rent affärsmässigt så ger det ett proffessionellt intryck med ett mobilfodral som matchar din outfit och dina andra tillbehör som exempelvis dataväskan.

Skydda din mobil

Fördelen med att styla sin mobiltelefon är att den även blir skyddad om olyckan är framme. Alla har vi väl känt den där krampaktiga känslan i magen när vi tappar greppet om telefonen och medan den faller mot golvet så kan vi inte göra mer än att hålla andan och hoppas på det bästa. Det gäller att skydda telefonen och allt viktigt som är lagrat i den såsom kalendern med alla möten, dina kontakter och bilder.