Trendiga modestilar hösten 2020


Modestilen hösten 2020 präglas av härliga färger och trendiga mönster som andas en mix av preppy chic och streetwear. För att matcha din moderiktiga höstlook så gör du det bäst med snygga detaljer i årets trendfärger såsom värmande scarves, mössor och vantar eller varför inte ett par supersnygga solglasögon som funkar på shoppingrundan på stan som såväl på en afterski efter några åk i skidbacken.

Klassiskt streetwear för skidbacken

Ska du ut i skidbacken och vill klä dig rätt men stilsäkert då är en säker stil för snowboardåkaren såväl skidentusiasten streetwear som i år går i grafiska mönster och textilier som andas 90-tal. För att känna sig extra stilsäker på afterskin gör du det bäst genom att haka på den ”fula sneakertrenden” som med sin skrymmande siluett accentuerar klädseln. För mer streetwear-mode kan du enkelt hitta det du söker på nätet.

Chic höstlook med preppy streetwear

För snyggast höstlook med maximal trendfaktor ska ditt streetwearmode i år skrika preppy chic. Tänk dig byxor i rutmönster eller hundtandsmönstrat och stickade tröjor som accentueras med handskar i läder. Allra snyggast blir du också om ditt streetwear går i årets trendfärger såsom lila, havsblått och svart och i material såsom metallic, siden och sammet. Med dessa tips blir du garanterat snyggast på stan som i backen.