Vad behövs för en fin make-up?


För en fin make-up är det viktigt att du först och främst har en fin och ren hy att lägga den på. Därför ska du ta hand om din hud för att sminkningen ska bli så fin som möjligt och du ska nå en större skönhet. En annan viktig sak är att hitta smink som passar med dina färger och din hudton. Det gäller att sminka sig med rätt produkter som har samma varma eller kyliga nyans som hudtonen för att få en mer naturlig look.

Att lägga en fin eyeliner

För att lägga en snygg eyeliner är det viktigt att du har en precis eyeliner – välj gärna en flytande eyeliner som är smal och ger en skarp och snygg linje. Sedan drar du stadigt ovanför ögonfransarna och det går även att dra en vinge ut utanför ögonfransarna och lite uppåt om du vill få en mer dramatisk och effektfull eyeliner.

Piffa till det med rouge

Tänk på att sminket helst ska passa med din frisyr. Lite rouge på kinderna ger ett piggare och mer färgstarkt intryck. Det är fint för att markera kindbenen och ger mer form till ansiktet. Därför ska du inte strunta i rouge. Ta en titt online på utbudet av rouge i olika färger.