Vad ska du ha på dig under 2018?


Det nya året har kommit igång på allvar och nu börjar vi se vilka kläder som kommer att dominera 2018 års marknad. Det är alltså dags att byta ut några plagg i garderoben och införskaffa sommarens snyggaste kläder.

Om vi tittar tillbaka på förra året hittade vi retrokänsla med storblommiga plagg och vita sommarklänningar. Och det är fortfarande populärt men inte det som kommer att vara årets storsäljare. Istället ser vi gröna och blåa toner i kläderna. Vi lutar mot lite mer enfärgade plagg och inte lika mycket mönster. Skira och tunna material är på topp och perfekta för en varm sommar (som vi håller tummarna för!).

Det verkar också som jeans kan komma tillbaka, en slags pånyttfödelse efter att ha varit en klassiker i garderoben under många år. Förbered dig på större modeller och mer fickor. Lediga jeans är sköna för att städa, går runt hemma och mysa eller när du ska ta en tur på stan under molniga eftermiddagar. De har kommit lite i skymundan de senaste åren så vi välkomnar deras comeback.

En annan klassiker är trenchcoaten och vi har längtat efter att kläs oss den igen. Den beige är den ultimata men vi ser även andra basfärger som vit, svart och röd dyka upp. De kommer säkerligen att komma som fodrade modeller till vintern om du hellre vill ha en jacka under de månaderna.