Vara nöjd med sig själv


Vi har en förmåga att inte vara nöjda med hur vi ser ut eller vad vi har på oss. Oftast så känns garderoben alldeles för liten och vi har som oftast inget att ta på oss. Känns detta igen? Ja, kanske inte hos alla men någon gång ibland så kommer detta krypande över oss och vi inser kanske lite sent att vi har ett problem med detta.

Att vara nöjd med sig själv innebär mycket, känner man sig missmodig så blir det lätt att man kritiserar sig själv även om det egentligen inte är så allvarligt. Självfallet så kan vi shoppa lite nya kläder och få en boost genom att klä oss snyggt men det kan finnas något annat bakomliggande problem som gör att det blir en tillfällig kick och efter ett par dagar så är man tillbaka till ruta ett.

Får någon så kanske det behövs andra metoder för att bygga på självkänslan, någon gör en bröstoperation eller tar bort lite rynkor. Andra åker på hälsoresor för att få mer kunskap i hälsokost och försöker att förändra sitt liv på detta sätt. Alla sätt som känns bra för dig som person ska genomföras utan att någon ska komma med pekpinnar och förklara vad som är rätt och fel för dig.

Oavsett vad du gör för att du ska känna dig nöjd med dig själv så vill vi önska dig all lycka med det du företar dig.